Juli månad.

Förlåt för så dålig uppdatering. Mycket har hänt sedan sista inlägget. Bland annat har jag fått nytt jobb vilket resulterar i mindre tid för både blogg & häst. Tyvärr. Men vi håller igång och min medryttares dotter, som är jämngammal med mig, har precis kommit hem från div olika utlandsresor och kommer hjälpa mig med Binegar också.

Jag inväntar även svar från högskolorna som jag har sökt till, så hösten är väldigt oviss än så länge. Det är väldigt jobbigt men med hjälp av min medryttare och hennes dotter kommer de (om nödvändigt) kunna reda ut att ha Binegar 7 dagar i veckan. Detta eftersom närmaste högskola jag sökt ligger i Lund. 20 mil bort? Så det är skönt att i nuläget ha någon att kunna luta sig lite mot. Jag vill inte flytta Binegar eftersom han trivs så bra hemma.

Galoppen har vi börjat träna upp på allvar nu under Juli månad och det går bara bättre och bättre. Jag minns första galoppen vi tog tillsammans. Katastrof. Jag satt som en nickedocka med armar och ben lite överallt, tungdpunkten åt skogen och Binegar gick ju utefter det. Inget vidare.

Men vi kämpar på och nu har jag kommit tillbaka till det gamla vanliga (nästan) och det tog inte så lång tid innan Binegar orkade fatta ett par galoppsteg i rätt form på fyrkanten. Nu ligger vi på de två stora volterna i en bra form. Det är ju alltid något. Man måste ju börja någonstans och än så länge går det bara framåt.





.


Juni månad. Mitt uppe i sommarbetet vilket resulterar i stor mage,
som får dressyrsadeln att se ut som en hoppsadel. Ups.
Men jag hoppas ni ser muskeln på halsen?



.

Promenad, Juli månad.





. - BINEGAR - .

- Vägen tillbaka efter djurplågeri

RSS 2.0